Ledger

Interne en externe data combineren voor een optimaal klantenbeheer.

Koppel data van uw klanten automatisch met de scores en inzichten uit de Graydon-database. Grafieken en tabellen maken in één oogopslag duidelijk hoe de risico's verspreid zijn. Maar u weet ook meteen waar zich kansen voordoen in uw klantenportefeuille.

Graydon Credit Information Ledger Reports Monitoring Acceptance
Risico’s en kansen detecteren in één oogopslag

Graydon Ledger Management

De risicomatrix bevat een aantal unieke Graydon-scores die het u makkelijk maken om de juiste prioriteiten te leggen. Wilt u weten hoe deze oplossing ook u kan helpen?

Vraag meteen een demo aan

Ledger

Graydon Ledger Management

Baseert u zich enkel op interne debiteurengegevens om openstaande facturen te incasseren? Behandelt u elke klant met een openstaande factuur met dezelfde prioriteit? Dan baseert u zich op een subjectief en onvolledig beeld en kunt u nooit efficiënt werken. Interne debiteurengegevens combineren met externe financiële data betekent dan ook altijd een meerwaarde voor uw bedrijf. Graydon Ledger Management combineert het beste van beide werelden: uw openstaande posten gekoppeld aan onze financiële kennis en inzichten.

Graydon Ledger Management

Wat betekent dit voor u?

Graydon Ledger Management is een ideale tool om risico’s, maar ook kansen te detecteren. Want de gerenommeerde Graydon-scores zoals het kredietadvies, de rating, de multiscore en de betaalscore zijn inbegrepen in elk overzicht.

Omdat elk bedrijf op zijn eigen specifieke manier omspringt met risico’s en kansen, richt u overigens de risicomatrix in Ledger Management helemaal in naar uw eigen wensen. U bepaalt zelf welke situaties u als een risico of een kans beschouwd en welke – interne en externe – data u hierin wel of niet meeneemt.

De koppeling tussen uw database en het Graydon Insights-platform dient eenmalig te gebeuren. Vervolgens worden de gegevens automatisch en met een vaste regelmaat geactualiseerd. Er is nadien geen handmatig proces meer nodig.