Graydon-town-analytics-forecasting-analyse.jpg

Graydon Forecasting Analyse

Wat is de impact van de Coronacrisis op de omzet van uw bedrijf?

In een periode van discontinuïteit, is het belangrijk dat u weet hoe de omzet van uw bedrijf zich ontwikkelt. Wat is de impact van COVID-19 op uw klantenportefeuille? En welke effecten heeft de huidige crisis nu en in de toekomst op de omzet van uw bedrijf? De Graydon Forecasting Analyse geeft u een duidelijk antwoord.

Het bedrijfsleven is altijd aan verandering onderhevig, maar het Coronavirus heeft plotseling een enorme impact gehad. Soms zijn de gevolgen positief, maar er zijn veel bedrijven die grote verliezen lijden. Om te bepalen welke actie u het beste neemt om risico’s te beperken en kansen te grijpen, zijn betrouwbare toekomstvoorspellingen belangrijker dan ooit.

Wat doet de analyse?

De Graydon Forecasting Analyse toont u hoe u in uw omzet geraakt wordt door de huidige Coronacrisis. Hiervoor wordt uw gehele klantportefeuille, eventueel samen met uw prospecten, geanalyseerd. Met de data en scoremodellen van Graydon kunt u per klant of prospect de impact van COVID-19 op hun bedrijfsvoering, kredietwaardigheid en kredietlimiet inschatten.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Op welke vragen krijgt u een antwoord?

  • Hoeveel procent van mijn omzet is aan risico onderhevig door de aankomende faillissementsgolf?
  • Welk deel van mijn omzet komt in het gevaar door klanten die hun activiteiten stopzetten?
  • Welk deel van mijn omzet loopt mogelijk risico door klanten die nu zuinig met hun middelen gaan omspringen?

[VIDEO] Graydon Forecasting Analyse