graydon_rollercoaster_analytics_risk_analyse.jpg

Graydon Risicoanalyse

Een financiële doorlichting van uw zakenrelaties.

Hoe goed kent u uw zakelijke relaties echt? Welke relaties vormen een gevaar op reputatieschade? En welke relaties dragen een verhoog financieel risico of een continuïteitsrisico met zich mee? Met de Graydon Risicoanalyse krijgt u een financiële doorlichting van uw zakenrelaties. Met deze analyse ziet u meteen waar mogelijke risico’s liggen, maar ook waar er kansen liggen voor uw bedrijf. 

Bij een risicoanalyse worden uw klantdata gecombineerd met de database van Graydon en vervolgens gebenchmarkt. Hierdoor krijgt u een unieke analyse met inzichten die u ook kunt inzetten voor uw marketing- of salesstrategie.

Het is belangrijk om eerst inzicht te krijgen in uw klanten en leveranciers. Wie zijn uw voornaamste klanten en welke klanten leveren de hoogste omzet op? Of, van welke leveranciers bent u het meest afhankelijk? De Graydon Risicoanalyse brengt dit letterlijk voor u in kaart.

Bovendien krijgt u inzicht in de meest opmerkelijke situaties bij uw zakelijke relaties. En dat hoeft niet altijd negatief te zijn. De meest opvallende zaken krijgt u in een managementsamenvatting, waardoor u snel een overzicht heeft en kunt schakelen. Kortom, deze analyse biedt dé ingrediënten om financiële schade en schade op vlak van imago of continuïteit te vermijden.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

[VIDEO] Graydon Risicoanalyse

De Graydon Risicoanalyse geeft u een antwoord op de volgende vragen:

  • In welke sectoren bevinden mijn relaties zich? En hoe groot zijn deze bedrijven?
  • Welke relaties vormen een financieel risico of brengen mogelijke reputatieschade met zich mee?
  • Welke relaties krijgen een rode vlag? En waarom?
  • Welke bijzonderheden (XSeptions) vallen op bij mijn relaties?
  • Hoe scoren mijn relaties op de belangrijkste (financiële) scores van Graydon?
  • Wat is de impact van COVID-19 op het bedrijfsleven?