Graydon Analytics Scores Analysis

De fraudescore

Criminele fraude is een vorm van oplichting waarbij kostbare en makkelijk te verhandelen assets ontvreemd worden. Het is een probleem dat onze maatschappij blijft teisteren en zelfs een stijgende curve vertoont. De schade in de bedrijfswereld, zowel bij grote als kleine bedrijven en in tal van sectoren, loopt elk jaar op.

Frauduleuze bedrijven vertonen nochtans kenmerken en gedragingen die telkens terugkeren. Met de fraudescore, die deze verdachte symptomen bundelt, detecteert u meteen de bedrijven die een verhoogde kans op fraude vertonen en grondiger onderzoek vragen.

Lees ook deze blogs:

Jens Verboven: "Fraudescore is de heilige graal op sectorniveau"

Fraudescore bundelt vreemde gedragingen malafide ondernemingen

Traditionele controle onvoldoende om criminele fraude te herkennen

Waar staat uw bedrijf in de strijd tegen criminele fraude?

Geen enkel bedrijf is immuun voor fraude

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Snel en efficiënt beslissen op basis van eenvoudig te interpreteren scores.

Uit data valt een schat aan informatie te halen. Het komt erop aan de relevante data te verzamelen, te combineren, te analyseren en vervolgens om te zetten naar waardevolle inzichten. Bij voorkeur in de vorm van een eenvoudig te interpreteren score, die het mogelijk maakt om snelle en efficiënte beslissingen te nemen.

Integraties

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Alle gegevens kunnen via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld, hebben alle afdelingen binnen uw bedrijf meteen toegang tot de meest recente data. Kortom, met de API’s van Graydon integreert u snel en eenvoudig bedrijfsgegevens en scores in de systemen en de applicaties waar u vertrouwd mee bent.