Graydon Analytics Scores Analysis

Scores op maat

Klanten maken gebruik van generieke scores en predictiemodellen om hun beslissingsprocessen te ondersteunen. Onderzoek en studies hebben immers al vaker bewezen dat bedrijven efficiëntere beslissingen nemen en betere resultaten neerzetten als ze zich baseren op predictiemodellen. Innovatieve bedrijven gaan nog een stap verder. Ze gaan op zoek naar scores op maat, die ze kunnen implementeren om hun interne processen verder te optimaliseren.

Predictiemodellen en scores geven een indicatie over ‘de kans op’ bv. faillissement, wanbetaling, groei, economische activiteit, enz. En dat kunt u zo breed trekken als u zelf wilt. Meer en meer bedrijven kijken dan ook verder en onderzoeken hoe ze de ultieme score kunnen bouwen. Een customized score die hen helpt om die extra stap vooruit te zetten. Het geeft deze bedrijven op verschillende domeinen de mogelijkheid om nog gerichter en efficiënter te werk te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Bedrijven koppelen specifieke, interne data-elementen met data van Graydon om een aangepaste score te bouwen.
  • Verschillende bedrijven uit dezelfde sector delen gegevens om een unieke score te bouwen die enkel gedeeld wordt onder de partners die deelnemen.
  • Graydon treedt op als tussenpersoon tussen bedrijven die bereid zijn om (een specifiek element uit) hun database te delen met andere spelers. Graydon verleent zijn kennis en expertise om een customized score te bouwen die ‘de kans op …’ aangeeft.

Een concreet voorbeeld: leasing - energie

Een leasemaatschappij heeft gegevens over bedrijven die elektrische wagens hebben in hun wagenpark. Interessante gegevens voor een energiemaatschappij in hun zoektocht naar plaatsen waar ze elektrische laadpalen kunnen neerzetten. De energiemaatschappij weet op die manier waar ‘de kans op de installatie van elektrische laadpalen’ het grootst en het meest interessant is.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Snel en efficiënt beslissen op basis van eenvoudig te interpreteren scores.

Uit data valt een schat aan informatie te halen. Het komt erop aan de relevante data te verzamelen, te combineren, te analyseren en vervolgens om te zetten naar waardevolle inzichten. Bij voorkeur in de vorm van een eenvoudig te interpreteren score, die het mogelijk maakt om snelle en efficiënte beslissingen te nemen.

Integraties

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Alle gegevens kunnen via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld, hebben alle afdelingen binnen uw bedrijf meteen toegang tot de meest recente data. Kortom, met de API’s van Graydon integreert u snel en eenvoudig bedrijfsgegevens en scores in de systemen en de applicaties waar u vertrouwd mee bent.