Oplossingen

Data-integratie

Om op eender welk moment de juiste beslissing te kunnen nemen, is het essentieel dat u snel over de meeste actuele data beschikt.

Maak kennis met onze API’s en integreer up-to-date bedrijfsdata meteen in uw vertrouwde systemen.

Graydon Data Integration API Business Information
Via een eenvoudige integratie

Meerwaarde creëren

Data van externe partners zoals Graydon integreren in uw vertrouwde systemen? Het komt steeds vaker voor via API of via de softwarepakketten van één van onze partners. De koppeling is eenvoudig, de meerwaarde enorm. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Data-integratie

Een Application Programming Interface of API vormt de schakel tussen verschillende systemen, databases en apparaten. Het fungeert als het ware als zender, ontvanger en vertaler van berichten. De API stuurt data van de ene plek naar de andere en laat software met elkaar communiceren. Het jaar van de API (2017 volgens Forbes) ligt overigens al even achter ons. Een API is dus zeker niet nieuw, maar het gebruik ervan is ondertussen wel geëxplodeerd en groeit nog steeds. De vraag is dan ook niet zozeer of u deze technologie zal moeten volgen, maar eerder wanneer u dit zal doen.

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Alle gegevens kunnen via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld, hebben alle afdelingen binnen uw bedrijf meteen toegang tot de meest recente data. Kortom, met de API’s van Graydon integreert u snel en eenvoudig bedrijfsgegevens en scores in de systemen en de applicaties waar u vertrouwd mee bent.

Kijk voor de technische details ook op www.graydon.io.

7 goede redenen om API’s te gebruiken

  • Relevante informatie rechtstreeks in uw vertrouwde omgeving
  • Volledige en altijd up-to-date bedrijfsinformatie
  • Snel en gebruiksvriendelijk
  • Minder kans op fouten
  • Gecontroleerde hoeveelheid data
  • Geavanceerde techniek
  • Eenvoudige installatie