Data-integratie API

Op eender welk moment de meest recente bedrijfsgegevens in uw vertrouwde systemen.

Up-to-date bedrijfsgegevens en beproefde scores integreren in eender welke applicatie waar u dagelijks mee werkt? Leg dan via API's snel en eenvoudig een rechtstreekse koppeling met de unieke Graydon database om meerwaarde toe te voegen aan uw vertrouwde systemen.

Graydon Data Integration API Business Information
Altijd de meest recente gegevens en inzichten

Via een rechtstreekse koppeling

Met onze API’s integreert u de bedrijfsinformatie van Graydon in uw vertrouwde softwaresystemen. Zo beschikt iedereen in uw bedrijf altijd over de meest recente gegevens en inzichten. Interesse in één of meerdere van onze API’s?

Neem contact met ons op

Data-integratie API

API Company Profile

Integreer up-to-date bedrijfsinformatie meteen in uw eigen systemen om fouten of dubbele records in uw CRM-systeem te vermijden. Correcte gegevens zorgen voor een goede samenwerking tussen verschillende afdelingen binnen uw onderneming en vormen een onschatbare bron van informatie voor sales en marketing.

Meer informatie

API Scores

Optimaliseer uw financiële administratie met onze unieke (voorspellende) scores om snelle en gefundeerde kredietbeslissingen te nemen. De verschillende scores laten u bovendien toe om klanten en prospecten te verdelen volgens risico’s en kansen en vervolgens voor elk type een verschillende benadering uit te werken.

Meer informatie

API Decision Model

Vertaal uw acceptatiebeleid op basis van vastgelegde parameters en uw risk appetite naar een uniform en geautomatiseerd proces. Zo is er geen ruimte om gekleurde of subjectieve beslissingen te nemen. Integendeel, alle medewerkers hanteren dezelfde regels en kunnen ongeacht hun kennis en ervaring snel reageren.

Meer informatie

API Search

Met deze API zoekt u snel en eenvoudig een bedrijf op de manier die voor u het handigst is. U krijgt op basis van uw zoekopdracht meteen een aantal resultaten te zien, inclusief algemene gegevens, zoals naam, adres en ondernemingsnummer van het bedrijf. Zodra u het gewenste bedrijf heeft gevonden, kunt u via andere API's aanvullende informatie opvragen.

Meer informatie

API Monitoring

Monitoring mag u vergelijken met een alarmsysteem, zowel in positieve als in negatieve zin. Het registreert elke verandering en houdt uw zakenrelaties permanent in de gaten. Wijzigt er iets in het bedrijf dat u volgt, dan krijgt u daar onmiddellijk bericht van. Op die manier detecteert u tijdig risico’s en kansen.

Meer informatie

API Risk & Compliance

Voorkom risico’s en reputatieschade door natuurlijke personen achter een bedrijf op een standaard manier te screenen. Leg automatisch al uw stappen vast voor uw audit trail om snel en efficiënt te voldoen aan wet -en regelgeving. Deze API biedt u alle informatie om de gewenste risicobeperking toe te passen.

Meer informatie

API XSeptions

Deze API geeft u een volledig overzicht van het netwerk van bestuurders en bedrijven die verbonden zijn met uw zakenrelatie. Het screent alle connecties bovendien op een aantal opmerkelijke feiten die vaak risico's en mogelijk frauduleus handelen weerspiegelen, maar ook kansen bieden in een web van bedrijven.

Meer informatie

API Salesforce

De API voldoet aan alle Lightning design eisen van Salesforce en de daarbij behorende security. Het is overigens één van de eerste apps in de branche die volledig is opgebouwd op Lightning Web Componenten. Alle data zijn dus goed te configueren zodat u eenvoudig werkstromen, alerts en triggers kunt instellen.

Meer informatie

API Microsoft Dynamics

Deze API integreert naadloos in uw Microsoft Dynamics 365 omgeving. Met deze koppeling beschikt u eenvoudig over alle bedrijfsinformatie en financiële gegevens van uw (potentiële) klanten.

Meer informatie