Oplossingen

Internationaal ondernemen

Groeien in het buitenland met behulp van uitgebreide internationale bedrijfsinformatie.

Veel ondernemers doen zaken in het buitenland. Het brengt uitdagingen en risico’s met zich mee, maar laat dat geen reden zijn om internationale groeikansen onbenut te laten. Wie de juiste vragen stelt, zich goed informeert en zijn gezond verstand gebruikt, kan de kansen grijpen die zich aanbieden.

Graydon International Business Information Credit Risk
Zorg dat u goed geïnformeerd bent

Ervaren experts

Handelen met buitenlandse klanten brengt meer risico’s met zich mee. Zorg dan ook dat u zich vooraf goed laat informeren over de (financiële) reputatie van de tegenpartij. Graydon beschikt over een team van specialisten in internationale data-analyse om u daarbij te ondersteunen.

Contacteer onze internationale experts

Internationaal ondernemen

Groeikansen zoeken in het buitenland en exporteren of toch maar niet? Dat is voor veel kmo’s vandaag de vraag. Het antwoord is niet voor elke onderneming even gemakkelijk te geven.

In eigen land kent u de gewoonten, kent u uw klanten, vermijdt u een lastige exportadministratie, enzovoort. En toch: haalt u het maximum uit uw onderneming als u enkel binnen de veilige grenzen blijft? Ondernemen in het buitenland is nooit zonder risico’s geweest en u zult het risico ook nooit helemaal weg kunnen nemen.

Afstand zorgt vaak voor onzekerheid. Verschillen in taal, cultuur en wetgeving maken het er niet gemakkeijker op. Maar of dat nu nationaal of internationaal is, als u goed geïnformeerd bent, kunt u kansen en uitdagingen zorgvuldig tegen elkaar afwegen om de juiste keuzes te maken. U moet weten of uw gesprekspartners (financieel) betrouwbaar zijn en wat er speelt op de markt die u op het oog heeft.

Kies dan ook voor een partner die u met kennis van zaken kan ondersteunen. Die de ervaring en de expertise en ook de tools in huis heeft om van uw internationale plannen een succes te maken.

Resources

Beslis op basis van data