Internationaal ondernemen

Internationaal zakendoen in het volste vertrouwen.

Steeds meer bedrijven zien kansen om in het buitenland nieuwe zakelijke relaties aan te knopen. Maar de risico's en de uitdagingen die vandaag gepaard gaan met internationaal zakendoen, zijn groter dan ooit.

World Map
Vraag meteen uw toegang aan

Sporadische aanvragen

Internationale bedrijfsrapporten zijn verkrijgbaar via voordelige pakketten, maar ook op sporadische basis. Zonder verbintenis, met facturatie achteraf. Contacteer ons en vraag meteen – zonder voorafgaande kosten – uw toegang aan tot Graydon International Business.

Toegang aanvragen

Internationaal ondernemen

Graydon International Business

Het is essentieel dat u goed geïnformeerd bent en zoveel mogelijk weet over de buitenlandse bedrijven waar u zaken mee wilt doen. Zo kunt u commerciële kansen beter benutten, alsook het risico op onbetaalde facturen en kosten beperken.

Met Graydon International Business neemt u weloverwogen beslissingen voor alle bedrijven waar u zaken mee wilt doen, waar ook ter wereld. Directe en accurate internationale bedrijfsinformatie, een toegewijd team van specialisten en een wereldwijd partnernetwerk zorgen ervoor dat u internationaal kunt handelen in het volste vertrouwen.

Grijp kansen en beperk risico’s in het buitenland

  • Uitgebreide internationale dekking, actuele informatie over bedrijven in meer dan 160 landen.
  • De beste partners op de lokale markt.
  • Online rapporten consulteren of een nieuw onderzoek via onze onderzoeksdienst.
  • Kies bij nieuwe onderzoeken zelf hoe snel u over de informatie wilt beschikken, afhankelijk van uw individuele behoefte.
  • Een uitstekende klantenservice van onze analisten. Hun gemeenschappelijke ervaring en kennis van internationale kredietrapportage en data-analyse overtreft de 150 jaar.
  • Een online archief waar u uw eerder aangevraagde rapporten altijd terugvindt.

Meer informatie

Resources

Beslis op basis van data