Rapporten

Alle informatie om risico op wanbetaling en groeikansen correct in te schatten.

In een kredietrapport vindt u altijd alle beschikbare bedrijfsgegevens, unieke scores en inzichten. Zo krijgt u snel een uitgebreid en genuanceerd beeld van de financiële toestand van uw klant of leverancier om de juiste zakelijke beslissing te nemen. Zowel op vlak van risico als groeipotentieel.

Graydon Credit Infomation Reports Business Information
Neem gefundeerde beslissingen

Vertrouw op een bedrijfsrapport

Een bedrijfsrapport bevat alle informatie die u nodig heeft om het beeld van een bedrijf, een zelfstandig ondernemer of een vereniging correct weer te geven. Aan u om een gefundeerde beslissing te nemen. Bekijk ook …

Onze scores

Rapporten

Graydon Credit Reports

Als u met uw bedrijf wilt groeien, dan dient u voortdurend risico’s en kansen af te wegen. Het is dan ook belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, zodat u in het belang van uw onderneming snel de beste zakelijke beslissingen kunt nemen.

Een kredietrapport bevat heel wat gegevens en financiële analyses van een bedrijf. Alle informatie samen (samenvatting, bedrijfsprofiel, scores, financials, betaalgedrag, bedrijfsstructuur, uitzonderlijke kenmerken) geeft u een totaalbeeld van een bedrijf, een vereniging of een zelfstandig ondernemer.

Bedrijfsinformatie is uitermate geschikt om de financiële situatie en het groeipotentieel van een zakenrelatie correct in te kunnen schatten. Het is dan ook veel ruimer dan een simpele credit check.

Meer informatie

Graydon Credit Infomation Reports Business Information

Graydon Insights

Bedrijven die efficiënt willen werken en strategisch bezig zijn met hun toekomst, vertrouwen op bedrijfsinformatie, analyses en inzichten. Met Graydon Insights vindt u alles wat u nodig heeft in één online platform.

De basis voor Graydon Insights werd al in 2016 gelegd. Het bevat ondertussen - naast Graydon Credit Reports - oplossingen zoals Graydon Decision Model, Management Dashboard, International Business, Graydon Market Data, UBO & Compliance checks, List Management en Data Enrichment. Oplossingen die in samenwerking met onze klanten permanent verfijnd worden om de verwachtingen te overtreffen.

Bekijk de meest gestelde vragen over Graydon Insights

Resources

Beslis op basis van data