Databasemanagement

Bouw een database waar u blindelings op kunt vertrouwen.

De meeste bedrijven werken met onvolledige of verouderde klanten- en prospectgegevens. Omdat medewerkers niet alle gegevens invoeren of wijzigingen door tijdsgebrek niet kunnen bijhouden. Een database die u niet dagelijks onderhoudt, vertoont na een jaar nochtans een foutenmarge van dertig procent. Dat bemoeilijkt natuurlijk de conversie en de analyse van gegevens.

Graydon Marketing Information Cleansing Enrichment Prospection Lead Generation
Leg een basis voor uw succes

De ideale database

Om correcte verbanden te leggen, gefundeerd te beslissen en uw conversie te verbeteren, moet uw database volledig en permanent up-to-date zijn. Hoe u dit aanpakt, leest u op onze wikipagina.

Wiki databasemanagement

Databasemanagement

Graydon Cleansing & Enrichment

Elk bedrijf heeft één of meerdere databases waarin het (klant)gegevens bewaart. Steeds vaker zetten organisaties hun datasets in om verbanden te leggen, patronen te ontdekken, conclusies te trekken en hun beleid bij te sturen. Maar dan moeten ze wel up-to-date en volledig zijn.

Gegevens verzamelen en omzetten naar nuttige informatie, met de bedoeling gefundeerde beslissingen te nemen. Mooi, maar als u gegevens mist, dan mist u ook een aantal verbanden en loopt het al verkeerd van bij het begin. Als u over foutieve, verouderde informatie beschikt, dan trekt u foutieve conclusies en neemt u verkeerde beslissingen. Uw database dient dus permanent in orde te zijn.

Graydon Cleansing & Enrichment is dé oplossing om uw klantdatabase te actualiseren, te verrijken met essentiële ontbrekende of volledig nieuwe gegevens en permanent te onderhouden. Een database die altijd up-to-date is, verhoogt uw conversie en vormt de perfecte basis om analyses op uit te voeren. Want u heeft de juiste gegevens en weet dat u blind kunt vertrouwen op de conclusies.

Meer informatie