Partners

Graydon partners

Graydon heeft vestigingen in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk en in deze landen is het tal van partnerships aangegaan. Op deze pagina vindt u ze allemaal terug. Gebruik de filters om het aanbod te verfijnen.

Tussen onze partners vindt u zowel commercial partners als integration partners. Commercial partners verdelen de oplossingen van Graydon binnen hun community aan interessante voorwaarden. Integration partners hebben in hun softwarepakketten een rechtstreekse koppeling met de Graydon database. Dat maakt het eenvoudig om bedrijfsinformatie rechtstreeks in uw systemen te integreren.

Graydon partnerships
Onze partners

Ontdek al onze partners

Partnership Graydon - KBC Bank & Verzekering
KBC Bank & Verzekering
Commercial partners
KBC Bank & Verzekering streeft net zoals Graydon naar een transparantere economie. Daarom biedt het haar 180.000 zakelijke klanten toegang tot Graydon bedrijfsinformatie via enkele exclusieve formules.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Organi
Organi
Integration partners
Organi is een IT-dienstverlener gespecialiseerd in sectorspecifieke totaaloplossingen (software, hardware en IT services) binnen 4 marktsegmenten: gerechtsdeurwaarders, boekhouding- & accountantskantoren, handel & industrie en logistiek & douane. 
Website bezoeken
Partnership Graydon - AFAS Software
AFAS Software
Integration partners
AFAS Software ontwikkelt innovatieve bedrijfssoftware die er naar streeft alle administratieve processen te automatiseren in één en hetzelfde softwarepakket. Van financieel tot HRM, documentmanagement tot CRM en projecten. Efficiëntie verzekerd!
Website bezoeken
Partnership Graydon - Rombaut Digital Silverblade
Rombaut Digital
Integration partners
Rombaut ontwikkelde met Silverblade software voor gerechtsdeurwaarders. Het opteert voor een volledige integratie van partners binnen de applicatie. Met Graydon streeft het naar een zo uitgebreid en geautomatiseerd mogelijke samenwerking voor het clienteel. 
Website bezoeken
Partnership Graydon - iController
iController
Integration partners
Om wanbetalingen te voorkomen is accurate, unieke en actuele informatie cruciaal voor de credit management strategie van elk bedrijf. Optimaliseer uw credit management met een klantgerichte, efficiënte en uiterst professionele applicatie van iController.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Harmoney
Harmoney
Integration partners
Harmoney biedt een geavanceerd en grensoverschrijdend platform met oplossingen om complexe onboarding- en complianceprocessen te stroomlijnen en te automatiseren. Met een focus op de sectoren verzekeringen, vermogensbeheer en zakelijk bankieren.
Website bezoeken

Graydon partnerships

Bedrijfsinformatie voor iedereen

Graydon streeft ernaar om bedrijfsinformatie toegankelijk te maken voor alle bedrijven. Als bedrijven in hun relatie met klanten, leveranciers en prospects een goed beeld hebben van de kansen en risico's die ze lopen, dan kunnen ze de juiste beslissingen nemen. Die informatie en die kennis zijn noodzakelijk om op een gezonde basis zaken te kunnen doen, om financieel onbetrouwbare of ronduit malafide zakenrelaties te vermijden, om te groeien en om op die manier in alle transparantie mee te bouwen aan een welvarende economie.

Dankzij onze partnerships stellen we onze oplossingen voor een breed publiek beschikbaar, terwijl onze partners een toegevoegde waarde kunnen aanbieden.

Graydon partnerships

Voordelen

Graydon partnerships

De kracht van onze partnerships

Graydon biedt de meest betrouwbare, kwalitatieve en relevante bedrijfsgegevens aan. Het heeft daarnaast de expertise om die data te vertalen naar waardevolle en bruikbare inzichten. Het zijn deze inzichten die substantiële waarde toevoegen aan de proposities van onze partners, waardoor ze zich kunnen differentiëren en verder kunnen groeien.

Graydon partnerships

Samenwerken met Graydon

Interesse in een partnership met Graydon?

Als toonaangevende leverancier van data en inzichten staat Graydon open om samen te werken met complementaire organisaties.

We denken daarbij aan organisaties die hun leden of klanten ondersteunen om snelle en correcte zakelijke beslissingen te kunnen nemen, om risico's te minimaliseren of om fraude vroegtijdig te identificeren. Voelt u zich aangesproken? Neem dan meteen contact met ons op. Samen tekenen we de krijtlijnen uit om een langdurige samenwerking op te zetten

Graydon partnerships

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op

Anke Van Oosterhout
Anke Van Oosterhout
Customer Success Director