De gevaren wanneer men kredietinformatie gaat crowdsourcen
Terug naar overzicht
blog

Persbericht: Sinko Borst Commercieel Directeur Benelux

Bedrijfsinformatiespecialist Graydon heeft Sinko Borst (39) benoemd tot Commercieel Directeur Benelux. Borst is sinds 2001 actief bij Graydon.

Sinko Borst heeft binnen het bedrijf verschillende rollen gehad. Van Business Consultant naar Business Unit Manager en van daaruit Directeur Operations, een rol die hij 5 jaar lang succesvol vervulde. In januari 2013 werd hij benoemd tot Sales Directeur van Graydon Nederland en in oktober van dat jaar nam hij die rol ad interim over in België. Zijn aanpak was dermate succesvol, dat de Graydon Groep heeft besloten hem te benoemen tot Commercieel Directeur Benelux.  

Met de aanstelling van Sinko Borst als Commercieel Directeur Benelux benadrukt Graydon dat het zijn diensten en ervaringen meer over de landsgrenzen heen wil gaan aanbieden. “We blijven onze klanten servicen vanuit het land waar ze gevestigd zijn”, aldus Borst. “Maar indien zij internationale aspiraties hebben, kunnen we hen ook een internationale oplossing bieden.” De Graydon Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Groot-Brittannië.

Over Graydon

Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie. Met deze diensten helpt Graydon bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactiegerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatie en betrouwbare informatieoplossingen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Kobe Verheyen

Adviseur communicatie en PR Graydon

Email : kobe.verheyen@graydon.be  

Telefoonnummer: +32 (0)474 28 57 46

Gelijkaardige publicaties