Graydon Analytics DataLab by Anke Van Oosterhout

Welkom in het Graydon Datalab

Graydon neemt u mee in de wereld van data

Wordt u soms ook overweldigd door de hoeveelheid data die er tegenwoordig beschikbaar is? Er is zoveel mogelijk als u deze data op de juiste manier weet in te zetten, maar waar moet u beginnen?

U bent zeker niet de enige die graag wil weten hoe data omgezet kan worden naar actiegerichte inzichten. Daarom hebben wij het Graydon Datalab ontwikkeld. In twee korte video’s nemen we u mee in de wereld van data. We leggen op een eenvoudige manier uit hoe u met deze analyses fraude vroegtijdig kunt detecteren en wat de impact van de coronacrisis is op uw portefeuille.

Kijkt u mee?

[VIDEO] Fraude-oplossing

Waar vindt fraude plaats en hoe kunt u zien welke bedrijven kenmerken van frauduleuze praktijken vertonen? Helaas is fraude tegenwoordig een hardnekkig en maatschappelijk probleem, wat voor zowel financiële- als reputatieschade kan zorgen. Het is dus van groot belang om hier proactief op in te spelen. Hoe? In deze video leggen we uit hoe u met onze Fraude-oplossing eenvoudig een gericht en diepgaand onderzoek kunt doen.

[VIDEO] Schokbestendigheidsscore

Is uw klantenportefeuille getroffen door COVID-19? Wie hebben voldoende middelen om de crisis te overleven en hoe staat het ervoor met de financiële gezondheid? De Schokbestendigheidsscore geeft u inzicht in de impact van de crisis. U bent in staat onverwachte zaken te voorzien en u heeft altijd een helder beeld van uw klantenbestand. In deze video leggen we uit hoe dit scoremodel precies werkt.

Wilt u er meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Andere Videos