Whitepaper - Dossier Graydon Insights

Dossier: Graydon Insights

Een online platform dat alle oplossingen verzamelt om risico’s in te schatten en groeikansen te detecteren.

Data openen een hele nieuwe wereld voor bedrijven. Door data van verschillende bronnen slim te combineren en te analyseren, krijgt u allerlei inzichten en trends. Deze helpen u om doelgerichte en weloverwogen bedrijfsbeslissingen te nemen. Vage toekomstmuziek voor uw bedrijf? Nee, deze ontwikkelingen zijn volop aan de gang.

Zowel de markt als de technologie, maar ook de wetgeving, veranderen momenteel  razendsnel. De klant is steeds veeleisender. Hij is continu op zoek naar een compleet aanbod, informatie die snel, makkelijk en direct toepasbaar is via gebruiksvriendelijke oplossingen. Graydon Insights komt klanten daarin tegemoet.

Download whitepaper

Graydon Insights is een online platform dat data van verschillende bronnen verzamelt, analyseert en vervolgens omzet naar inzichten. Het bevat ondertussen oplossingen zoals Credit Reports, Monitoring Tool, List Management, Data Enrichment, Decision Model, Market Data, Ledger Management, International Business, Advanced Analytics en Management Dashboard. Het gebruiksvriendelijke en future proof platform verzamelt straks alle oplossingen om risico’s in te schatten en groeikansen te detecteren.

In dit dossier …

… vertellen we u meer over het  belang, de waarde en de inzet van:

  • Credit Reports
  • Monitoring Tool
  • Ledger Management.

En hoe deze oplossingen u helpen om uw strategische doelstellingen te realiseren.

Andere Whitepapers