Whitepaper Graydon - Dossier: uitzendarbeid

Dossier: uitzendarbeid

De experts aan het woord over de ontwikkelingen in hun sector.

Graydon brengt voor verschillende sectoren in onze economie geregeld de belangrijkste data bij elkaar in een sectorfiche. Op die manier maken we de ontwikkelingen voor de sector (visueel) inzichtelijk. Om de Graydon Insights-sectorfiches te ondersteunen met waardevolle inzichten, interviewen we ook steeds enkele experts uit de sector. Onder andere om onze data te toetsen aan de praktijk. Maar daarnaast leggen we hen verschillende vragen voor over uiteenlopende onderwerpen zoals de evolutie van de sector, de toekomstverwachtingen, organisatie & strategie, risicobeheer, groeien, het gebruik van data, digitalisering, concurrentie, enz.

Download whitepaper

De input van verschillende industry leaders in de sector verwerken we per topic tot meerdere blogartikels. De artikels verschijnen op de blog  van Graydon en worden later gebundeld tot een dossier over de sector. Met deze dossiers willen we andere bedrijven inspireren en informeren. De afgeleide data en gedetailleerde inzichten waarover Graydon beschikt, moeten bedrijven  helpen om beter gefundeerde beslissingen te nemen, om financiële risico’s te vermijden en om groeikansen te detecteren.

Voor dit dossier over de uitzendsector vonden we twee industry leaders die, ondanks hun drukke agenda, snel bereid waren om mee te werken. Een welgemeend woord van dank is dan ook op zijn plaats voor …

Met dank aan

  • Pieter Van Hemele, co-CEO van Talentus
  • Katty De Keyzer, Operations Director bij ASAP HR Group

Zonder hun medewerking en zonder hun inzichten was dit dossier nooit zo sterk geweest.

Andere Whitepapers