Wiki

FAQ Graydon City Dashboard

Het City Dashboard bevat alle objectieve gegevens om te achterhalen hoe steden en gemeenten (of een bredere regio) presteren op economisch vlak. In het online platform vindt u alle informatie over de financiële gezondheid van de lokale populatie, de migratie, tewerkstelling en tal van andere elementen. In deze FAQ behandelen we meest voorkomende vragen in verband met het Graydon City Dashboard. 

FAQ Graydon City Dashboard

Hoe kan ik data exporteren?

Elke grafiek is voorzien van een exportknop die u in de rechterbovenhoek aantreft. De gegevens worden omgezet naar Microsoft Excel. Om een voorbeeld te zien van de te exporteren data, klikt u op de dubbele pijltjes naast het exporticoon. De exportfunctie is niet beschikbaar bij gratis testaccounts.

Hoe kan ik een grafiek exporteren?

De grafieken kunnen omwille van technische redenen niet gedownload worden in Microsoft Excel. De achterliggende data kunt u wel exporteren. Om een voorbeeld te zien van de te exporteren data, klikt u op de dubbele pijltjes naast het exporticoon.

Wenst u toch graag de grafieken? Dan raden we u aan om ze via een printscreen te implementeren in uw presentatie.

Hoe kan ik meerdere items, zoals activiteitscodes/postcodes/provincies/gemeentes, selecteren?

U kunt in het linkerpaneel meerdere items binnen dezelfde selectiecategorie aanduiden. Klik op het neerwaartse pijltje naast de in te stellen parameter. Typ een trefwoord of cijfer in. Klik op het resultaat. Het gekozen resultaat verschijnt vervolgens bovenaan in het selectiescherm.

Houd vervolgens de control-toets ingedrukt en klik opnieuw op het neerwaartse pijltje naast de gewenste selectiecategorie. Selecteer een volgende keuze (al dan niet op basis van trefwoord of cijfer). Klik op het resultaat terwijl u de control-toets ingedrukt houdt. Het resultaat verschijnt vervolgens ook bovenaan in het selectiescherm.

Bij selectiecategorieën met een beperkt aantal keuzes, zoals provincies, kan u in één keer alle gewenste resultaten aanduiden door de control-toets ingedrukt te houden en te klikken om ze te selecteren.

Waar kan ik een totaalbeeld downloaden?

Het City Dashboard bevat bovenaan een aantal tabbladen. Het tabblad ‘Export’ bundelt alle data van de voorgaande tabbladen, uitgezonderd de vergelijkingspagina. U selecteert bovenaan de preview de gewenste data die u wilt zien in Microsoft Excel. U treft de exportknop in de rechterbovenhoek aan.

Waar kan ik mijn doelgroep opslaan?

U kunt uw doelgroepen opslaan door in de horizontale balk onder de adresbalk van uw browser te klikken op het sterretje met een plusteken. Vervolledig het venster dat verschijnt en raadpleeg al uw opgeslagen doelgroepen door te klikken op de dropdown ‘Select bookmark’.

Kan ik online een demo raadplegen?

Ja! We hebben een video gemaakt waarin Joachim u in amper 3 minuten 50 seconden helemaal wegwijs maakt in het Graydon City Dashboard. Bekijk de video hier.

 

Inloggen lukt niet. Wat nu?

Het inloggen durft al eens mislukken wanneer u uw logingegevens kopieert en plakt in het inlogscherm. Probeer nogmaals in te loggen door uw gebruikersnaam en wachtwoord over te typen in het login scherm. Lukt het nog steeds niet? Neem dan gerust contact op met ons Customer Success team via support@graydon.be of 03 280 88 80. Zij helpen u met plezier verder.

Hoe kan ik al mijn selectiecriteria wissen?

Linksboven ziet u een overzicht van uw selectiecriteria. Door met een rechter muisklik op een selectiecriterium te klikken krijgt u de optie om enkel deze parameter te verwijderen. Klikt u op de knop ‘Wissen’ dan worden alle gemaakte selecties gewist.

Hoe kan ik de kaart in het Graydon City Dashboard raadplegen?

U dient Adobe flash player geïnstalleerd te hebben op uw computer om van deze optie gebruik te kunnen maken. Met een gratis testaccount heeft u niet de mogelijkheid om de kaart te raadplegen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf permanent geïnspireerd dankzij ...

FAQ

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Neem dan even contact met ons op. Als wij u niet kunnen helpen, dan vinden we mogelijk wel iemand in ons netwerk die u van dienst kan zijn.

Contact