Vacatures

Werken bij Graydon

Het is onze missie om bedrijven dankzij waardevolle bedrijfsinformatie te helpen groeien. Dat doen we al ruim 130 jaar. We zijn dus niet zomaar een bedrijf, maar een bedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1888.

Waarvoor staat Graydon?

Het is onze missie om bedrijven dankzij waardevolle bedrijfsinformatie te helpen groeien. Dat doen we al ruim 130 jaar. We zijn dus niet zomaar een bedrijf, maar een bedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1888. Vanaf dit eerste begin geloven we in de kracht van goed geïnformeerd zakendoen, zodat onze klanten in staat gesteld worden belangrijke zakelijke beslissingen te nemen op basis van gefundeerde informatie.

We zijn uitgegroeid van een kredietinformatiedienst naar een innovatieve bedrijfsinformatiespecialist die niet alleen met data terugkijkt op de ontwikkelingen in het bedrijfsleven, maar met voorspellende data ook vooruitblikt naar de toekomst. Onze klanten hebben met deze voorspellende data inzicht in onder meer de groei- en verhuisverwachtingen van hun klanten en relaties. Hierdoor kunnen ze hun risico's beperken en hun commerciële kansen vergroten. En dat helpt hen verder groeien.

Onze visie als werkgever

Wij geloven dat mensen een onderscheidende factor zijn. Graydon is een bedrijf met een open sfeer die energie en plezier uitstraalt. We moedigen eigen initiatief aan en zorgen steeds voor een hoge tevredenheid bij onze werknemers. Tenslotte versterken zij onze merkreputatie en de manier waarop onze klanten ons percipiëren. Daarom is niet enkel belangrijk wat we zeggen, maar ook wat Graydon, als werkgever, doet voor haar werknemers.

Blind dates onder collega's

Leven om te werken of werken om te leven?

Ochtendmens of avondmens?

Meest genante ervaring

Cultuur

Onze kernwaarden

Benieuwd waar we voor staan en wat ons heeft gemaakt tot wie we zijn?

We are trusted

Graydon is een bedrijf met een rijke historie. We zijn trots op de basis die 130 jaar geleden werd gelegd en we koesteren het vertrouwen dat ons wordt geschonken door onze mensen, partners en uiteraard onze klanten. Vertrouwen is de basis voor een duurzame relatie met eenieder waar we mee samenwerken en dat vertrouwen willen we nooit beschadigen. Wwe zijn vastbesloten om klantverwachtingen te overtreffen met onze service en informatie.  

We are insightful

Al sinds 1888 voorzien we bedrijven van waardevolle informatie en helpen hen met financiële en commerciële inzichten voor de dag van morgen. Door financiële en commerciële data vanuit verschillende bronnen te verzamelen, analyseren en interpreteren, komen we tot waardevolle inzichten. Hiermee helpen we onze klanten bij het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen in de toekomst. Daarbij stellen we innovatie en een goede samenwerking centraal.  

We are influential

Iedere dag vertrouwen duizenden bedrijven op de bedrijfsinformatie van Graydon om belangrijke beslissingen te nemen. Daarmee staat Graydon in het hart van het bedrijfsleven. Het is ons doel om andere bedrijven dankzij waardevolle bedrijfsinformatie te helpen groeien. Met onze voorspellende inzichten proberen we echt impact te creëren en het verschil maken voor bedrijven. Onze expertise en datakwaliteit zijn daarbij essentieel. Daarom stimuleren wij zowel bij onze eigen mensen als onze klanten continue groei en kennisontwikkeling. 

We are one

In Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk vertrouwen iedere dag duizenden bedrijven op de bedrijfsinformatie van Graydon. Hoewel Graydon in elk deze landen een eigen, unieke positie kent, streven we gezamenlijk dezelfde doelen na en stellen we het klantbelang centraal bij alles wat we doen. Het is de diversiteit die ons zo sterk maakt. Door talenten samen te voegen in één team, maken we samen gebruik van de kracht van het collectief. Samen zijn wij één Graydon en daar zijn we trots op.

Benieuwd waar we nog meer voor staan en wat ons heeft gemaakt tot wie we zijn? 

Jouw collega’s

Ontmoet jouw collega’s

  • 01 / 01
    Annick Vangramberen
    vertelt over haar loopbaan bij Graydon.
    Bij Graydon krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je vak en nieuwe ideeën te realiseren. Graydon biedt haar werknemers de mogelijkheid om naast hun werk een studie of leertraject te volgen. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Vacatures

Vacatures
Contacteer ons

New Business Executive

Vragen? Contacteer ons

Stuur een e-mail naar gyd-hrbe@graydoncreditsafe.be.

Solliciteer