Graydon Next Generation Intelligence - vacature

New Business Executive

Join our team!

We zoeken 3 nieuwe Business Development Executives in het team ‘New Business’ van Graydon Belgium. Concreet betekent dat het binnenhalen van nieuwe deals in de markt van de kleinere bedrijven. En dit in een hybride vorm, enkele dagen per week op ons kantoor in Antwerpen en het grootste stuk van de week vanuit thuis.

Deze vacature is een combinatie tussen telefonische prospectie enerzijds en networking via LinkedIn anderzijds.

Tijdens het salestraject krijg je professionele ondersteuning van het management, je collega’s en van het marketing team in de vorm van opleidingen, campagnes, salestools, enz.

Per dag heb je gemiddeld 80% van je tijd klantencontact. Telefonisch of in een videocall.

Verder heb je salesmeetings, werk je deals uit, krijg je salestrainingen en verzorg je licht administratieve opvolging. Je werkt nauw samen met het team Customer Success die de klantencontacten verder verzorgt.

Jouw profiel

  • Je hebt lef
  • Je straalt
  • En je bent leergierig

Wat hebben we je te bieden?

  • Je krijgt een stevige basisopleiding om te starten en je wordt voortdurend begeleid en ondersteund tijdens je verdere loopbaan.
  • Een competitief loon (vast en variabel), laptop en gsm, 32 verlofdagen per jaar en extralegale voordelen
  • Je komt terecht in een innovatieve en inspirerende omgeving. Je wordt een deel van ons dynamisch en enthousiast team. Je kan rekenen op je manager en je collega’s voor steun, begeleiding en advies.
  • We houden van vieren en samenzijn, dus genoeg opportuniteiten om samen te zijn met geweldige collega’s

Over Graydon

We leven in een wereld vol veranderingen. De hoeveelheid data groeit exponentieel en wint elke dag aan belang binnen elke organisatie. Data wordt vandaag dan ook vaak bestempeld als het nieuwe goud. Wij zijn het er alvast volmondig mee eens.

Graydon is al meer dan 130 jaar innovatief bezig met kwalitatieve data, die we omzetten naar actiegerichte inzichten. Data en inzichten zitten in ons DNA en geven onze klanten een richting en een houvast wanneer ze strategische beslissingen moeten nemen. Onze klantenkring is overigens zeer divers. Van kleine zelfstandigen tot de grote multinationals in allerlei sectoren, over de academische wereld, beroepsfederaties tot heel wat lokale en federale overheden.

Sinds kort maakt Graydon deel uit van de internationale Creditsafe-groep. De wereldwijde dekking van Creditsafe gecombineerd met de lokale autoriteit die Graydon is, stellen ons in staat om de klantenportefeuille nog beter te bedienen. De internationale data van Creditsafe, dat kantoren heeft in 14 landen, zijn een perfecte aanvulling op de lokale, kwalitatieve database van Graydon. Het beste van twee werelden dus.

Overtuigd om te solliciteren?

Stuur je CV naar hrbe@graydon.be