À quoi le credit management consacre-t-il son temps?
Terug naar overzicht
blog

Graydon zet met digitaal leerplatform volop in op het nieuwe leren

Antwerpen 16 april 2015 – Bedrijfsinformatiespecialist Graydon maakt vandaag de lancering bekend van een nieuw digitaal leerplatform: het ‘Graydon Learning Centre’. Graydon speelt hiermee in op de toenemende vraag naar een flexibele en een permanente opleiding, het zogenaamde nieuwe leren. Een heel diverse set aan interactieve leeractiviteiten staat ter beschikking in de online applicatie.

Kobe Verheyen, Adviseur PR en Communicatie bij Graydon: “Als bedrijfsinformatiespecialist zijn wij ervan overtuigd dat over de juiste kennis en data beschikken cruciaal is om gezond zaken te doen. Permanente bijscholing in je eigen vakgebied is daarom vandaag geen luxe, het is een must. Zowel voor ondernemers als voor financiële, marketing- en salesmedewerkers binnen bedrijven. Met het Graydon Learning Centre willen we die permanente opleiding bieden rond thema’s als financieel management, risk & compliance, marketing trends en de impact van big data op ons werk.”

Graydon heeft een jarenlange ervaring in het geven van klassieke trainingen. Jeroen Donkers, Groep Marketing Manager zegt hierover: “De trainingen die wij voorheen gaven, waren vooral gericht op Credit Management en Incasso. De beslissing om van start te gaan met het Graydon Learning Centre heeft ertoe geleid dat we alle kennis van onze specialisten hebben gedigitaliseerd, uitgebreid en ondergebracht op ons online leerplatform. Deze expertise wordt vanaf nu aangeboden op een leuke, leerzame en interactieve manier. Onze klanten kunnen bovendien heel flexibel bepalen wanneer, hoe en waar ze zichzelf gaan opleiden. Het Graydon Learning Centre is online raadpleegbaar via pc, laptop, tablet en smartphone.” 

Ondernemingen ondersteunen bij opleiding medewerkers

Zeker in tijden waarin alles goedkoper en efficiënter moet, is het scholen van medewerkers via klassieke trainingen en opleidingen voor veel werkgevers geen sinecure. Graydon wil ondernemingen daarom met het digitale leerplatform een interessant alternatief aanbieden.  

In het Graydon Learning Centre worden alle mogelijke leeractiviteiten aangeboden: E-learnings, E-books en E-papers, webinars, quizvragen, onderzoeksrapporten, etc. Deze leeractiviteiten worden gebundeld in interactieve leermodules.

Frans van den Heuvel, Research & Learning specialist: “Leidinggevenden krijgen binnen ons digitale leerplatform een speciale rol toegewezen. Ze kunnen voor hun medewerkers een eigen, op maat uitgewerkt leertraject uitstippelen. De manager kan, eventueel samen met de HR-verantwoordelijken, de resultaten van zijn medewerkers ook voortdurend monitoren, zodat ze hen goed kunnen coachen en dat ze op elk ogenblik inzicht hebben in de voortgang en de resultaten van hun leertraject. Dit maakt het leren en trainen tot een heel dynamische activiteit. Daarnaast kan ook de medewerker zelf kiezen voor cursussen, deelname aan Webinars of andere interactieve activiteiten en dit koppelen aan een ontwikkelingstraject.”

Wilt u graag kennismaken met het Graydon Learning Centre? Maak dan gebruik van de gratis proef van 2 maanden. Aarzel niet om ons te contacteren op learningcentre@graydon-global.com

Gelijkaardige publicaties